Design For IT

Blijf

Blog

 

Welkom op het DFI blog, waar wij de manier waarop mensen grafisch ontwerpen veranderen.

Met Design For IT kunnen creatievelingen van over de hele wereld hun ideeën realiseren. Alles wat we doen is hen helpen passie om te zetten in unieke creaties. Creatieve toppers in staat stellen om hun brood te verdienen met datgene waar ze van houden. Met slechts een internetverbinding en professionele ontwerp-vaardigheden kunnen designers van overal ter wereld hun brood verdienen, ongeacht hun ras, geslacht of achtergrond. Door voor hun een netwerk van potentiële klanten aan te boren, zijn we geïnspireerd, door hoe ons platform het leven van mensen al heeft beïnvloed.

We helpen mensen van alle niveaus hun creatieve ideeën waar te maken met zelfontworpen lettertypen, afbeeldingen, video’s en meer om projecten te inspireren en te versnellen.

Projectvoorbeelden die beschikbaar zijn via Design For IT worden dagelijks gebruikt, om van alles te creëren, van flyers voor kleine bedrijven tot grotere campagnes voor de grotere organisaties.

Design For IT heeft toegang tot duizenden onafhankelijke creatieve mensen over de hele wereld en helpt deze mensen om de vrijheid te krijgen waar wij zelf nu altijd nog van droom – vrijheid om te creëren op hun eigen voorwaarden, vrijheid om hun eigen uren te werken, vrijheid om te werken van overal ter wereld, vrijheid om te leven met doen waar ze van houden, en vrijheid om meer tijd door te brengen met de mensen van wie ze houden.

Indien je op de hoogte wilt blijven kan je je onder aan de pagina aanmelden;