Design For IT

Jouw

Wat

Doen we

 

Alle componenten met betrekking tot een product, service, bedrijf of persoon zijn ‘Brand Identity’ of ‘merkidentiteit’ genoemd. Sommige van deze items zijn de naam, het logo, de toon, de slogan, het lettertype en de vorm die aantrekkelijk zijn. Merkidentiteit is een aparte categorie van merkimago.

De merkidentiteit zal productherkenning verbinden. Een recent onderzoek is bijvoorbeeld gedaan door mensen op straat te vragen om hen het eerste product te vertellen dat in hun opkomt wanneer ze het woord horen, Bose? Unaniem was het de koptelefoon. Het is duidelijk dat Bose de merkidentiteit heeft vastgesteld voor hun koptelefoons.

Merkidentiteit moet een consistente boodschap zijn die door het publiek wordt ontvangen. Als een deel van de identiteit een bepaalde tint is, is consistentie van de kleur noodzakelijk om de identiteit van het product te behouden. De identiteit moet overeenkomen met de geprojecteerde afbeelding voor het publiek.

Het doel van merkidentiteit

Richtlijnen en consistentie instellen. Of het product nu een persoon, afbeelding of item is, consistentie vertoont, productleiderschap, marketing, ondersteuning en werking. Consistentie in identiteitsprojecten stimuleert de bedrijfscultuur rondom het product.

CodePix design

Grafisch Design

Logo Ontwerp, Briefpapier & Visitekaartjes, Illustraties, Karikaturen, Cartoons & Strips, Flyers & Brochures, Ontwerp van Verpakkingen, Ontwerp van Websites & Mobiele Apps, Sociale Media Banners, enz., Banner Reclame, Architectuur & Plattegronden, 3D Modellen en Productontwerp, Ontwerp voor op T-Shirts en Merchandise, Uitnodigingen, Infographic Ontwerp, enz….

CodePix premiere

Video en Animatie

Video’s voor uitleg en/of Animatie, Intro’s & Afsluiters wat betreft Logo’s/ YouTube/ Film Trailer, Dia Voorstellingen, Tekst & Muziekvideo’s, Korte Video-advertenties, Live-Action Explainers, enz….

CodePix development

Programmering

E-Commerce, Web-Programmeren, Mobiele Apps & Internet, Chatbots, Desktop-Applicaties, Websites en Process Mining, enz….

CodePix stats

Marketing

SEO, Sociale Media Marketing, E-Mail Reclame, Video Marketing, Marketing Strategie, Domain Research, E-Commerce Marketing, enz….

CodePix mic

Audio

Voice Over, Jingles & Drops, Geluidseffecten, Producers & Composers, Singer- Songwriters, Websites, Sessie- Muzikanten & Zangers, enz….

CodePix contact

Contact

Wil je gebruik maken van onze diensten, zoals het ontwerpen van een logo, process mining, of een dienst die niet beschreven staat? Vul dan dit aanvraag formulier in met jouw gedetailleerde wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact op om deze met je door te nemen.